Vērtējums:
Publicēts: 15.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 1.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 2.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 3.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 4.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 5.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 6.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 7.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 8.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 9.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 10.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 11.
  • Prezentācija 'Motivēšana un piesaiste', 12.
Darba fragmentsAizvērt

3. IZSTRĀDES PROCESS
3.3. KVALITĀTES SPECIFIKĀCIJA
Ievērojot Labas ražošanas prakses standartus:
Kafija – Tiks izsniegta kartona krūzītē, 250 ml, kafijas ielikums 7g, 2 cukura graudiņi (pēc izvēles); Smalkmaizītes – dienas piedāvājums, 50-80g svars;
Studenti ar LLU karti veido punktu uzkrājumu – par katru iztērēto euro tiek uzkrāts 1 punkts, kuru varēs izmantot fakultāšu pasākumos, vai atlaidēs nākošajiem pirkumiem;
SĒU studenti saņem 10%; - tiks ievēroti LHP un LRP sistēma;
LLU kafejnīcā noteikta cena par ēdienu komplektu – 1,50 Eur- noteikta standarta izmēra porcija ar opciju iespējām
Transporta izdevumu segšana- 20%, atlaide uzrādot LLU karti.

Atlants