Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 1.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 2.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 3.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 4.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 5.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 6.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 7.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 8.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 9.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 10.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 11.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 12.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 13.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 14.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 15.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 16.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 17.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 18.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 19.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 20.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 21.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 22.
  • Referāts 'Pakalpojuma kvalitāte, tās novērtējums', 23.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Kvalitātes jēdziens    4
2.  Kvalitātes izpratne    5
3.  Kvalitātes vadības sistēma    6
4.  Klientu apmierinātības mērīšana    8
5.  Klientu apkalpošana    9
6.  Pakalpojumu kvalitāte viesmīlības industrijā    11
7.  Informācija par uzņēmumu „Old Riga Hotel Vecriga”    13
8.  „Old Riga Hotel Vecrīga” kvalitātes novērtējums    18
  Secinājumi un priekšlikumi    22
  Izmantotā literatūra    23
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi un priekšlikumi
Secinājumi:
• Kopumā šīs viesnīcas pakalpojumu sniegšana kvalitāte vērtējama, kā laba;
• Personāls un tā attieksme ir svarīgs elements kvalitātes radīšanā;
• Viesiem būtiskākā ir viesnīcas atrašanās vieta un apkalpojošā personāla attieksme;
• Viesi novērtē individuālas attieksmes saņemšanu;
• Ir svarīgi, kā personāls rīkojas neparedzētos apstākļos;
• Ja viesnīca atrodas netālu no dažādiem „nakts dzīves” objektiem, dažiem viesiem var traucēt mūzikas u.t.t. skaņas;
• Cenai ir jāatbilst saņemtā pakalpojuma kvalitātei;
• Jāpievērš uzmanība gan labajām atsauksmēm, gan sliktajām, lai saprastu vai darbība rit pareizajā virzienā;
• No visiem klientiem nav iespējams saņemt vienādu kvalitātes novērtējumu, jo atšķiras cilvēku vērtības un vajadzības;
• Atsauksmes vajag ņemt vērā, bet nepieciešams arī izvērtēt to objektivitāti;
• Uzņēmuma vadībai ir jābūt patiesi ieinteresētai sasniegt augstu pakalpojuma kvalitātes līmeni;
• Ir nepieciešams nepārtraukti pilnveidot kvalitātes plānošanu un organizāciju;
• Nepārtraukta personāla izglītošana kvalitātes un darba specifikas jomā ir būtiska, lai nodrošinātu kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu;
• Galvenais kvalitātes rādītājs – klientu apmierinātība;
• Kvalitāte ir apzināti jāveido;
• Kvalitātes veidošanā ir jābūt ieinteresētam ne tikai uzņēmuma vadītājam, bet arī tā darbiniekiem.

Priekšlikumi:
• Viesnīcu aprīkot ar skaņas izolāciju;
• Uzlabot interneta kvalitāti;
• Rūpēties, par to, lai vienmēr būtu vienāda lieluma izvēle brokastīm, nevis citreiz liela, citreiz maza;
• Izveidot viesnīcu ērti pieejamu arī viesiem ar īpašajām vajadzībām;
• Mācīties no sliktajām atsauksmēm;
• Rūpīgāk izturēties pret rezervācijām, lai nebūtu kļūdas ar nenotikušu rezervāciju;
• Pārskatīt cenu politiku.

Autora komentārsAtvērt
Atlants