Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 1.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 2.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 3.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 4.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 5.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 6.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 7.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 8.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 9.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 10.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 11.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 12.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 13.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 14.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 15.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 16.
  • Prezentācija 'A/s "Hanzas Maiznīca"', 17.
Darba fragmentsAizvērt

Apvienojot pieredzējušus profesionāļus un vēlmi virzīt, attīstīt maizes tirgu Latvijā, Hanzas Maiznīca 90. gadu vidū pieteica sevi kā maizes tirgus līderi. Mērķtiecīgi strādājot, nosakot jaunu līmeni maizes tirgū, šī pozīcija veiksmīgi ir saglabāta. 
Uzņēmuma produkcija tiek ražota trīs ceptuvēs, no kurām divas atrodas Rīgā un viena Rēzeknē. Dienā Hanzas Maiznīca ceptuvēs tiek saražots ap 90 tonnām produkcijas. Uzņēmums saviem pircējiem piedāvā ap 45 dažādas maizes veidiem un ap 30 veidu konditorejas izstrādājumu.
Hanzas Maiznīca Latvijas maizes tirgū ar šo nosaukumu ir jau kopš 1994. gada.

Uzņēmums nepraktizē ņemt kredītus un arī ar Eiropas projektiem tas nav pieteicies, mēģinām iztikt ar saviem resursiem, to ko nopelnām, daļu ieguldām attīstībā
Kompetence
Hanzas Maiznīca daudzās jomās bijuši pirmie/inovatori – pirmie sāka cept tostermaizes, Rikas, sendviču maizes, maizes ar graudiem un sēklām, pirmie iepakoja maisiņos, pirmie izplatīja ērtāk lietojamu sagrieztu maizi.
Hanzas Maiznīcā strādā labākie Latvijas maizes cepšanas speciālisti. Uzņēmums profesionāli apvieno senās tradīcijas ar arvien augošām mūsdienu dzīves prasībām.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants