Vērtējums:
Publicēts: 09.12.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 1.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 2.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 3.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 4.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 5.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 6.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 7.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 8.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 9.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 10.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 11.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 12.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 13.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 14.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 15.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 16.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 17.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 18.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 19.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 20.
  • Biznesa plāns 'SIA "Saldējuma namiņš"', 21.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
A sadaļa.  Uzņēmējdarbības pamatojums    4
A.1.  Informācija par uzņēmumu, tā stratēģiju un vadību    4
A.2.  Piedāvātais produkts    8
A.3.  Produkta tirgus novērtējums, mārketinga plāns    9
A.4.  Problēmas un riski    13
B sadaļa.  Finanšu aprēķini    14
B.1.  Naudas plūsmas plāns    14
B.2.  Uzņēmējdarbības izmaksu plāns    15
B.3.  Peļņas vai zaudējumu plāns    15
B.4.  Uzņēmuma bilance    16
B.5.  Plānoto finanšu rezultātu novērtējums    17
  Kopsavilkums    20
  Bibliogrāfiskais saraksts    21
Darba fragmentsAizvērt

Šī biznesa plāna iecere ir saistīta ar saldējuma un saldēto pārtikas produktu ražošanu, izmantojot galvenokārt vietējās izejvielas un oriģinālu, kvalitatīvu tehnoloģiju.
Šī kursa darba mērķis ir pārbaudīt idejas par SIA „Saldējuma Namiņš” dzīvotspēju Rīgā, Latvijā. Biznesa plāns ir sastādīts pirmajam darbības gadam.
Šī kursa darba uzdevums ir:
1)aplūkot uzņēmuma stratēģiju un vadību;
2)raksturot uzņēmuma organizatorisko struktūru;
3)izpētīt uzņēmuma nodrošinājumu ar iekārtām;
4)iepazīties ar galvenajiem uzņēmuma konkurentiem;
5)veikt tirgus novērtējumu;
6)izvēlēties cenu stratēģiju, preču virzīšanas paņēmienus tirgū, kā arī pārdošanas kanālus;
7)noteikt nepieciešamo krājumu daudzumu;
8)sastādīt pārdošanas plānu;
9)veikt finanšu aprēķinus (naudas plūsmas plāns, izmaksu plāns, peļņas vai zaudējumu plāns, uzņēmuma bilance);
10) galarezultātā veikt plānoto rezultātu novērtējumu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants