Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Riska analīze kritiskajos kontroles punktos', 1.
Darba fragmentsAizvērt

Produktu
saņemšana
Fiziskās, ķīmiskās, mikrobiol. Piesarņojums
Produktu uzglabāšana
Fiziskās, ķīmiskās, mikrobiol. Piesarņojums, baktēriju vairošanās

Produktu pirmapstrāde, gatavošana šķērspiesārņ. Gatavo prod. Ar jelo
šķērspiesārņ. Gatavo prod. Ar jelo
Fiziskās, ķīmiskās, mikrobiol. Piesarņojums, baktēriju vairošanās
Termiskā apstrāde
Baktēriju izdzīvošana, sporu veidošana

Autora komentārsAtvērt
Atlants