Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 1.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 2.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 3.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 4.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 5.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 6.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 7.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 8.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 9.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 10.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 11.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 12.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 13.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 14.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 15.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 16.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 17.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 18.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 19.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 20.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 21.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 22.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 23.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 24.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 25.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 26.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 27.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 28.
  • Biznesa plāns 'SIA "Merings"', 29.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    4
1.  Vispārējs uzņēmuma apraksts    5
1.1.  Uzņēmuma apraksts    5
1.2.  Nozares raksturojums    5
1.3.  Ar ko atšķiras    5
1.4.  Atrašanās vieta    6
1.5.  Mikrovides raksturojums    6
1.6.  Makrovides raksturojums    6
2.  Preču un pakalpojumu raksturojums    7
2.1.  Produkta ražošanas pamatojums    7
2.2.  Produktu sortiments    8
2.3.  Klientu apkalpošana    9
2.4.  Konditorejas telpu iekārtojums    9
2.5.  Kvalitātes kontroles pasākumi    9
3.  Tirgus analīze    10
3.1.  Mērķa tirgus    10
3.2.  Konkurentu analīze    10
3.3.  Klientu raksturojums    10
3.4.  SVID analīze    1
4.  Uzņēmuma darbības apraksts    12
4.1.  Izejvielas    12
4.2.  Darbinieki    12
4.2.  Uzņēmuma pamatlīdzekļi un apgrozāmie līdzekļi    13
5.  Mārketings    14
5.1.  Preces virzīšana tirgū    14
5.2.  Cenu veidošana    14
5.3.  Konditorejas apmeklētāju piesaistīšana    15
6.  Riska faktoru analīze    15
7.  Finanšu informācija    16
7.1.  Pamatlīdzekļu un apgrozāmo līdzekļu saraksts    16
7.2.  Investīcijas un finansējums    16
7.3.  Uzņēmuma realizācijas ieņēmumi    17
7.5.  Pamatlīdzekļu amortizācijas aprēķins    18
7.5.1.  Pamatlīdzekļu nolietojuma aprēķins finanšu vajadzībām    18
7.6.  Kredīta dzēšanas grafiks    18
  Izmantotā literatūra    19
  Pielikumi    20
Darba fragmentsAizvērt

3. TIRGUS ANALĪZE
3.1. Mērķa tirgus
Uzņēmuma SIA ‘’Merings’’ mērķa tirgus ir visi cilvēki, kas vēlas iegādāties konditorejas izstrādājumus vai vienkārši atpūsties un izbaudīt jauko telpu atmosfēru. Šajā gadījumā tie ir Mežaparka iedzīvotāji un visas Latvijas Republikas iedzīvotāji, kā arī tūristi, jo konditoreja atrodas izdevīgā vietā, kuru katru dienu apmeklē ļoti daudz cilvēki.
SIA ‘’Merings’’ piedāvātās preces varēs iegādāties jebkurš cilvēks, kurš ir spējīgs apmaksāt konkrēto summu par piedāvāto preci.

3.2. Konkurentu analīze
Mežaparkā un tā apkārtnē nav nevienas citas līdzīgas konditorejas, tāpēc konkurence ir minimāla. Par netiešajiem konkurentiem var uzskatīt parastos veikalus, kur pārdod konditorejas izstrādājumus ļoti mazā klāstā un veikalus, kur var nopirkt dzērienus.

3.3. Klientu raksturojums
Par SIA ‘’Merings’’ potenciālajiem klientiem var uzskatīt Mežaparka iebraucējus, kas brauc apmeklēt Zoo dārzu vai vienkārši atpūsties, jo Mežaparks ir ļoti apmeklēta vieta tieši atpūtai. Uzņēmums ir parūpējies par visiem, tāpēc, nepārdod konditorejas izstrādājumus un dzērienus ar lielu uzcenojumu, lai preci varētu iegādāties jebkurš, jo neviens uzņēmums bez klientiem pastāvēt nevar.

Autora komentārsAtvērt
Atlants