Vērtējums:
Publicēts: 18.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 1.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 2.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 3.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 4.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 5.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 6.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 7.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 8.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 9.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 10.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 11.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 12.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 13.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 14.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 15.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 16.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 17.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 18.
  • Referāts 'Personālvadība restorānā X', 19.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Personālvadība    4
1.1.  Personāla plānošana    4
1.2.  Personāla vervēšana un rezervju veidošana    5
1.3.  Pretendentu atlase uz brīvām un jaunām darbavietām    6
1.4.  Darba algas, prēmiju, atvieglojumu sistēmas vadīšana    7
1.5.  Jauno darbinieku adaptācija    8
1.6.  Darbinieku izglītošana un apmācīšana    9
1.7.  Darbinieku rīcības un darba rezultātu novērtēšana    10
1.8.  Darbinieku virzības regulēšana    11
2.  Personālvadība uzņēmumā SIA „DC Krasts”    12
2.1.  SIA „DC Krasts”    12
2.2.  Personālvadība    12
2.3.  Personāla plānošana    13
2.4.  Personāla vervēšana un rezervju veidošana    14
2.5.  Pretendentu atlase uz brīvām un jaunām darbavietām    14
2.6.  Darba algas, prēmiju, atvieglojumu sistēmas vadīšana    15
2.7.  Jauno darbinieku adaptācija    16
2.8.  Darbinieku izglītošana un apmācīšana    16
2.9.  Darbinieku rīcības un darba rezultātu novērtēšana    17
2.10.  Darbinieku virzības regulēšana    18
  Secinājumi un priekšlikumi    19
  Izmantotās literatūras saraksts    20
Darba fragmentsAizvērt

Studiju darba tēmas izvēli ietekmēja pašreizējā darba pieredze uzņēmumā SIA „DC Krasts” Double Coffee bārā un studiju laikā iegūtās zināšanas par uzņēmumu menedžmentu, īpaši personālvadību. Lielu iespaidu uz autori atstāja arī iekšējie Double Coffee semināri – apmācības par viesmīļu profesionalitātes un attieksmes nozīmi apkalpošanas procesā. Protams, spēcīga motivācija izpētīt uzņēmuma SIA „DC Krasts” darbību bija Double Coffee bāru-restorānu tīkla straujā un veiksmīgā attīstība ne tikai Rīgā, bet visā Baltijā.
Rakstot šo darbu, autores mērķis ir raksturot personālvadību uzņēmumā SIA „DC Krasts”. Lai sasniegtu mērķi, autores uzdevumi ir:
1.Teorētiski pamatot personālvadības funkcijas, izvērtēt to saistību ar viesmīlības uzņēmumu darbību. Izskaidrot personāla lomu restorāna darba pilnveidošanā;
2.Raksturot uzņēmuma SIA „DC Krasts” personālmenedžmentu, izvērtēt tā nozīmi.
3.Izteikt priekšlikumus personālvadības darba pilnveidošanai.
Darbs strukturēts divās nodaļās. Pirmā nodaļa veltīta personālvadības funkcijām, kas ir darba teorētiskā daļa. Otrā nodaļā ir personālvadības raksturojums ēdināšanas uzņēmumā SIA „DC Krasts”, kas ir darba praktiskā daļa.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants