Vērtējums:
Publicēts: 17.08.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 1.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 2.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 3.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 4.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 5.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 6.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 7.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 8.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 9.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 10.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 11.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 12.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 13.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 14.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 15.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 16.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 17.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 18.
  • Referāts 'Atkritumu apsaimniekošana ēdināšanas uzņēmumos', 19.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  Referāta ietvaros izmantoto definīciju skaidrojums    4
2.  Pārtikas atkritumi ēdināšanas uzņēmumos    5
3.  Atkritumu uzglabāšana un aizvākšana    8
4.  Atkritumu šķirošana un pārstrāde    10
5.  Atkritumu apsaimniekošana    11
6.  Atkritumu savākšanas organizācija    13
  SECINĀJUMI    17
  LITERATŪRAS SARAKSTS    18
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Pārtikas atkritumus, kas rodas dažādos ražošanas procesu posmos jebkurā ēdināšanas uzņēmumā var iedalīt četrās grupās: ēdienu atliekas, agrākā pārtika, dzīvnieku izcelsmes blakusprodukti (3.kategorijasun citi pārtikas atkritumi).
2. Atkritumus, kas rodas ēdināšanas uzņēmumā ir jāšķiro pēc to grupām, paredzot katrai pārtikas atkritumu grupai savu atkritumu tvertni, jo dažādu atkritumu savākšanu nodrošina dažādi atkritumu savācēji.
3. Atkritumu tvertnēm jābūt aiztaisāmām un to konstrukcijai, kā arī materiālam ir jābūt ērtam lietošanas un tīrīšanas procesā.
4. Ēdināšanas uzņēmums nodrošina atkritumu savākšanu, slēdzot līgumu ar uzņēmumu, kurš ir kompetents atkritumu savākšanā, ievērojot to, ka 3. kategorijas atkritumu savācēju un transportēšanas firmai ir jābūt reģistrētai PVD reģistrā kā blakusproduktu savācēju uzņēmumam.
5. Atkritumu apsaimniekošanas dokumentus ēdināšanas uzņēmums iekļauj uzņēmuma paškontroles dokumentācijā.

Autora komentārsAtvērt
Atlants