Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 1.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 2.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 3.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 4.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 5.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 6.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 7.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 8.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 9.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 10.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 11.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 12.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 13.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 14.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 15.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 16.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 17.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 18.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 19.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 20.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 21.
  • Referāts 'Galda klājums "Salidojums"', 22.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Svinību apraksts    4
2.  Scenārijs    5
3.  Zāles iekārtojums    8
4.  Galda veļas aprēķins    9
5.  Trauku un galdu piederumu aprēķins    10
5.1.  Pasūtījums virtuvei    11
5.2.  Pasūtījums bāram    13
6.  Galda rotājumu raksturojums    14
7.  Kopējā galda kompozīcija    15
7.1.  Pamata galda klājums    16
  Secinājumi    17
  Izmantotā literatūra    18
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
• Lai konkrētais pasākums izdotos, iepriekš ir jāpārdomā katra darbība, jāsazinās ar viesu namu un jāpiesaka konkrētais cilvēku skaits, lai viesu nama īpašnieku varētu saplānot viesu apkalpošanu, kā arī organizatoram ir jāizklāsta visas savas vēlmes, kas būtu saistītas ar banketa rīkošanu.
• Galdam jābūt atbilstošam svinību veidam un nevajag pārcensties un to pārsātināt ar dažādiem rotājumiem, jo tad tas radīs pretēju efektu. Jāsaskaņo galda veļa, salvetes ar izmantotajiem traukiem un galda piederumiem, nevajag saraibināt galdu un pārspīlēt ar salvešu locījumu veidiem. Dažkārt vienkāršāks locījuma veids piešķir svinīgumu un rada omulības sajūtu.
• Izvēloties galda dekorācijas, jāņem vērā banketa tematika un viesu vecums.
• Amerikāņu apkalpošanas metode atbilst pasākuma gaisotnei.

Autora komentārsAtvērt
Atlants