Vērtējums:
Publicēts: 11.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 1.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 2.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 3.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 4.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 5.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 6.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 7.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 8.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 9.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 10.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 11.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 12.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 13.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 14.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 15.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 16.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 17.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 18.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 19.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 20.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 21.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 22.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 23.
  • Referāts 'Viesu nama dokumentācija', 24.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    1
1.  Viesu nama raksturojums    2
1.1.  Atrašanās vieta    2
1.2.  Mērķa grupa    2
1.3.  Piedāvātie pakalpojumi un cenu līmenis    2
2.  Blakus esošo uzņēmumu raksturojums    3
2.1.  Viesu nams „Bērzkalni” un Viesu nams „Rožmalas”    3
3.  Viesu nama aprīkojuma apraksts    5
4.  Viesu nama organizatoriskā struktūra    7
5.  Amata apraksti saimniecības dienestam    10
6.  Saimniecības dienesta darbinieku grafiks    11
7.  Darba vietas iekārtojuma apraksts    12
8.  Viesu cikla raksturojums viesu namā    14
9.  Informācijas nodošanas plūsma    15
10.  Viesu aptaujas anketa    16
11.  Sadarbība ar citām organizācijām    19
12.  Izmantotā literatūra    20
Darba fragmentsAizvērt

KURSA DARBA UZDEVUMS
Izstrādāt viesu mājas dokumentāciju:
Vietu skaits uzņēmumā 80
Pakalpojumu līmenis II kat.
1. Raksturot izvēlētās viesu izmitināšanas mītnes atrašanās vietu, mērķa grupu, piedāvātos pakalpojumus, cenu līmeni.
2. Raksturot blakus esošos uzņēmumus, pakalpojumu un cenu līmeni.
3. Aprakstīt nepieciešamo viesnīcas iekārtojumu atbilstoši esošajai kategorijai.
4. Izveidot viesu nama organizatorisko struktūru, raksturot dienestus, to pienākumus un atbildību, paredzēt nepieciešamo darbinieku skaitu uzņēmumā.
5. Izveidot darbinieku darba aprakstus saimniecības dienestam.
6. Izveidot viesu nama saimniecības dienesta darbinieku darba grafiku 1 mēnesim, pieņemot , ka viesu nama vidējā noslodze ir 50%.
7. Izveidot darba dokumentāciju saimniecības dienestam. Raksturot darba vietas iekārtojumu, darba līdzekļus.
8. Raksturot viesu ciklu uzņēmumā, norādot saimniecības dienesta lomu tajā. Raksturot darba dokumentāciju saimniecības dienestam.
9. Raksturot dienestu informācijas nodošanas plūsmu viesnīcā, pamatojoties uz organizatorisko struktūru.
10. Sastādīt viesu aptaujas anketu.
11.Aprakstīt viesnīcas vēlamo sadarbību ar tūrisma organizācijām un uzņēmumiem.


Autora komentārsAtvērt
Atlants