Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 1.
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 2.
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 3.
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 4.
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 5.
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 6.
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 7.
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 8.
  • Referāts 'Restorāna "Tokyo City" menedžmenta raksturojums', 9.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Informācija par īpašumu    3
  Piekļūšanas iespējas    4
  Informatīvā piekļūšana    4
  Kvalitāte    5
  Vide    5
  Personāla raksturojums    5
  Humānisms un demokrātija    6
  Veselīga dzīvesveida popularizēšana    6
  Drošība    7
  Viesmīlība    7
  Secinājumi    8
  Priekšlikumi    8
Darba fragmentsAizvērt

Viesmīlība
• Restorāna personāls zina un strādā pēc klientu apkalpošanas standartiem, kas ir atslēga uz uzņēmuma panākumiem! Šie standarti nav tikai daži punkti ierāmētā dokumentā ofisā pie sienas. Tie ir katra darbinieka ikdienas pamatā un ir noteicošie darbinieka rīcībā.
• Darba atmosfēra uzņēmumā ir ļoti labvēlīga. Viesmīlīgais japāņu restorāna personāls palīdzēs viesim izvēlēties gan ēdienus, gan dzērienus kā arī pamācīs pareizi rīkoties ar japāņu irbulīšiem.

Secinājumi
• Noteikti varu secināt kad „Tokyo City” uzņēmums ir ļoti pieprasīts, it īpaši jauniešu vidū, restorāns ir 100% noslogots.
• Uzņēmuma personāls savā starpā ir ļoti draudzīgs, katrs izpalīdz viens otram.
• Draudzīga atmosfēra un laba apkalpošana vilina klientus atgriezties vēlreiz.
• Varu secināt kad oficianti pilnībā pārzina restorāna ēdienkarti.
• Varu piebilst kad restorāna menedžere bija ļoti atsaucīga, un labprāt sniedza atbildes uz jautājumiem.

Priekšlikumi
• Ieteiktu mājas lapā, izveidot sadaļu, „Jautājumi un atbildes”, kur klienti varētu uzdot sev aktuālos jautājumus un saņemt atbildes uz tiem.
• Lai pilnveidotu personāla zināšanas, ieteiktu biežāk rīkot apmācības kursus.
• Ieteiktu pēc iespējas vairāk pielietot dabīgus produktus, dabīgas piedevas bez konservantiem.

Autora komentārsAtvērt
Atlants