Vērtējums:
Publicēts: 05.07.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 1.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 2.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 3.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 4.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 5.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 6.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 7.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 8.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 9.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 10.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 11.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 12.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 13.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 14.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 15.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 16.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 17.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 18.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 19.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 20.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 21.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 22.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 23.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 24.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 25.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 26.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 27.
  • Paraugs 'Kurināmais, kurtuves un katli', 28.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    3
2.  1.uzdevuma aprēķins    4
3.  2.uzdevuma aprēķins    8
4.  3.uzdevuma aprēķins    10
5.  4.uzdevuma aprēķins    12
6.  5.uzdevuma aprēķins    17
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi:
o palielinoties liekam gaisam entalpija samazinās, palielinās gaisa sastāvs;
o palielinoties liekam gaisam RO2 un H2O samazinās, O2 un N2 palielinās;
o salīdzinot aprēķinātās temperatūras pēc dažādām aprēķinu metodēm secinu, ka kalometrēšanas metode ir daudz ātrāka, taču nedaudz neprecīza, izņemot pēdējo aprēķinu kļūda nepārsniedz 1%, taču klasiskais aprēķins ir daudz precīzāks, taču darbietilpīgāks, un ja iepriekš nav izrisināta kalorimetrēšanas metode, klasisko metodi uzminēt ir diezgan grūti. No veiktiem rezultātiem varu secināt, ka pirmajos gadījumos aprēķins ir veikts rūpīgi, jo temperatūras atšķirība nepārsniedz noteiktos 2-3oC, taču trešajā aprēķinā ir pieļauta kāda kļūda ,jo temperatūras atšķirība ir 20oC.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants