Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.06.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 1.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 2.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 3.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 4.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 5.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 6.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 7.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 8.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 9.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 10.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 11.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 12.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 13.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 14.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 15.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 16.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 17.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 18.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 19.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 20.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 21.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 22.
  • Prezentācija 'Prakse tūrisma naktsmītnes uzņēmumā', 23.
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Apkopojot prakses laikā iegūtos datus un novērojumus, autors ir izteicis priekšlikumus saimnieciskās darbības, finanšu situācijas, personāla vadības un kvalitātes vadības pilnveidošanai:
1. Piesaistīt rudens un ziemas mēnešos esošos un jaunos klientus ar mārketinga palīdzību. Veikt informācijas apmaiņu ar klientiem un informēt par pakalpojumiem, ko uzņēmums piedāvā šajā tūrisma klusākajā laika periodā.
2. Strādāt apdomīgāk un taupīgāk.
3. Palielināt pakalpojumu apjomu, jo tas palielinātu darba ražīgumu un ienākumus, kā arī ļautu lietderīgāk izmantot esošo teritoriju.
4. Veidot ilgtermiņa ieguldījumus, jo tie var ilgtermiņā nodrošināt uzņēmuma stabilitāti.
5. Izvērtēt atsevišķiem pakalpojumiem lietderību, jo dažiem peļņa ir ļoti maza. Būtu jāizvērtē arī atsevišķu pakalpojumu sniegšanas lietderību dažādu sezonu laikā.
6. Palielināt ārzemju tūristu un korporatīvo pasākumu īpatsvaru.
7. Pabeigt pilnveidot uzņēmuma kvalitātes vadības sistēmu un ieviest kvalitātes vadības sistēmu visos uzņēmuma procesos.

Autora komentārsAtvērt
Atlants