Vērtējums:
Publicēts: 17.08.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Ēdienu pasniegšanas temperatūru termometrs', 1.
  • Konspekts 'Ēdienu pasniegšanas temperatūru termometrs', 2.
  • Konspekts 'Ēdienu pasniegšanas temperatūru termometrs', 3.
  • Konspekts 'Ēdienu pasniegšanas temperatūru termometrs', 4.
Darba fragmentsAizvērt

1. Aukstie ēdieni un uzkodas
Zivis un zivju gastronomija;
Jūras produkti;
Svaigi dārzeņi, salāti;
Gaļas gastronomija, gaļas ēdieni;
Putna un medījumu gaļas ēdieni;
Darzeņu un sēņu uzkodas;
Olu ēdieni, siera uzkoda;
(+10, +12°C)

Autora komentārsAtvērt
Atlants