Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 1.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 2.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 3.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 4.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 5.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 6.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 7.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 8.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 9.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 10.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 11.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 12.
  • Referāts 'Banketa organizācijas aprēķini', 13.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
1.  Banketa pieteikuma lapa    3
2.  Banketa scenārijs    4
3.  Telpu raksturojums    5
4.  Galda klājuma skice    6
5.  Galda veļa    7
6.  Ēdienkarte    8
7.  Galda trauku saraksts    9
8.  Banketa organizācijas shēma un apraksts    10
  Secinājumi    12
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
• Organizējot kāzu banketu, jāievēro, ka gan telpu noformējums, gan galda klājums un rotājumi nedrīkst būt koši un pārspīlēti, ja to nav īpaši norādījis pasūtītājs, šajā gadījumā veiksmīgāks risinājums ir klasiska un kvalitatīva baltu audumu un svaigu ziedu kombinācija.
• Kāzu banketa norises laikā viesmīļiem ir jāizvairās no pārliekas iejaukšanās viesu nodarbēs, viesmīļiem jābūt nedaudz distancētiem, un viņi nedrīkst jaunlaulātajiem laupīt viesu uzmanību.
• Svarīgi ir ne vien stingri pieturēties pie pasūtītāja vēlmēm, kas izteiktas pirms banketa organizēšanas, bet arī tā norises laikā vienmēr konsultēties ar jaunlaulātajiem, saskaņojot vēlamos ēdienu pasniegšanas laikus.

Autora komentārsAtvērt
Atlants