Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 1.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 2.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 3.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 4.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 5.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 6.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 7.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 8.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 9.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 10.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 11.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 12.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 13.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 14.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 15.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 16.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 17.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 18.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 19.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 20.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 21.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 22.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 23.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 24.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 25.
  • Referāts 'Alkohola koncentrācijas atkarība no vielas blīvuma', 26.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    2
  Ievads    4
1.  Literatūras apskats    5
1.1.  Alus gatavošana    5
1.2.  Alus iedalījums    6
1.3.  Iesali    7
1.4.  Apiņi    8
1.5.  Raugs    9
1.6.  Alus bojāšanās cēloņi    10
1.7.  Alus šķirņu organoleptiskais kvalitātes novērtējums    11
2.  Eskperimentālā daļa    13
2.1.  Darbā izmantotie materiāli un metodes    13
2.2.  Alus gatavošana    14
2.2.1.  Heidelberg    15
2.2.2.  Medalus    16
2.2.3.  Ingveralu    17
3.  Rezultāti un to izvērtējums    18
3.1.  Alus alkohola koncentrācija    18
3.2.  Alus organoleptiskais kvalitātes vērtējums    19
4.  Secinājumi    20
  Atsauces    21
  Pielikums    22
Darba fragmentsAizvērt

3. Rezultāti un to izvērtējums
3.1 Alus alkohola koncentrācija
Alus gatavošanas laikā bija dažas problēmas, bet tās nebija būtiskas un nesabojāja gala produktu. Lai aprēķinātu alkohola koncentrāciju, man vajadzēja iegūt blīvumu. Blīvums tika mērīts ielejot 100 ml alus garā un tievā traukā un tajā iegremdē hidrometru(skatīt attēlu), pareizais blīvuma mērījums ir vienā līmenī ar alu. Alum tika mērīts blīvums tieši pirms rūgšanas un pirms pudeļošanas. Aprēķinātā alkohola koncentrācija ir salīdzināta ar kalkulātora aprēķināto(1. tabula). Alus blīvumi tika salīdzināti savā starpā, lai pierādītu hipotēzi(1. un 2. diagramma).

Autora komentārsAtvērt
Atlants