Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 1.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 2.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 3.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 4.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 5.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 6.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 7.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 8.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 9.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 10.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 11.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 12.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 13.
  • Prezentācija 'Indijas galda kultūra un ēšanas tradīcijas', 14.
Darba fragmentsAizvērt

Ēšanas un dzērienu tradīcijas
Indiešu virtuvē plaši tiek pielietotas garšvielas.
Lai gan tiek uzskatīts, ka Indieši ir veģetārieši, tā gluži nav, jo gaļu viņi ēd, bet tikai vistas vai kazas gaļu.
Gaļa tiek pasniegta tikai divas dienas nedēļā.
Galvenokārt kulinārijā tiek izmantotas lēcas, tās tiek iesaistītas visdažādākajos ēdienos.
Indiešu gatavotie ēdieni ir ļoti asi, tie tiek iedalīti trīs pakāpēs- neass, vidēji ass un ļoti ass.

Dārzeņi tiek izmantoti gandrīz katrā ēdienā- kartupeļi, kāposti, tomāti, gurķi, burkāni, baltie redīsi.
Zupas- galvenokārt biezzupas.
Indieši nav pieraduši lielos daudzumos lietot alkoholiskos dzērienus, jo viņi ātri noreibst.
Tiek dzerts piens, arī kefīrs un tēja.
Reizi nedēļā indiešiem ir tradīcija darba vietā visiem kopā gatavot pusdienas

Autora komentārsAtvērt
Atlants