Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Brokastis', 1.
  • Prezentācija 'Brokastis', 2.
  • Prezentācija 'Brokastis', 3.
  • Prezentācija 'Brokastis', 4.
  • Prezentācija 'Brokastis', 5.
  • Prezentācija 'Brokastis', 6.
  • Prezentācija 'Brokastis', 7.
  • Prezentācija 'Brokastis', 8.
  • Prezentācija 'Brokastis', 9.
  • Prezentācija 'Brokastis', 10.
  • Prezentācija 'Brokastis', 11.
  • Prezentācija 'Brokastis', 12.
  • Prezentācija 'Brokastis', 13.
  • Prezentācija 'Brokastis', 14.
  • Prezentācija 'Brokastis', 15.
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Veicot aptauju starp 314 respondentiem, mēs secinām, ka 94% ir sievietes un 6% vīrieši, vecumā no 6 – 70 gadiem;
45% respondentu strādā un 29% mācās;
35% lieto graudu maizi un 24% baltmaizi, sviestmaižu pagatavošanā 33% izmanto sviestu, kā arī 33% neizmanto taukvielas, 61% brokastīs dzer kafiju, 27% tēju, bet sulu dzer tikai 2%;
69% lieto brokastīs piena produktus, 36% lieto sieru un 24% lieto biezpienu;
61% brokastīs neēd augļus, bet 29% ēd augļus;
38% brokastošanai velta no 11-15 min. dienā, 34% līdz 10 min. dienā.




Autora komentārsAtvērt
Atlants