Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.03.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 1.
  • Konspekts 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 2.
  • Konspekts 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 3.
  • Konspekts 'Piena skābšanas ātrums atkarībā no temperatūras', 4.
Darba fragmentsAizvērt

Novērošanas objekts

Piens.
Novērošanas mērķis

Uzzināt, pec cik ilga laika piens saskābst siltā, vēsā un aikstā telpā.

Hipotēze
Piena mikrobi ātrāk vairojas siltā telpā, tāpēc ja temperatūra ir siltāka, piens arī saskābs ātrāk.

Darba uzdevumi
Izpētīt kurā temperatūrā piens ātrāk saskābst.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants