Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Paraugs 'Želatīna izolektriskā punkta noteikšana', 1.
  • Paraugs 'Želatīna izolektriskā punkta noteikšana', 2.
  • Paraugs 'Želatīna izolektriskā punkta noteikšana', 3.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Pēc paveiktā laboratorijas darba var secināt, ka palielinoties pH samazinājās želatīnas sarecēšanas laiks, jo lielāks pH, jo vide ir sārmaināka, tādēļ arī 7 mēģenē želatīna sarecēšana notika straujāk, jo pH bija lielāks. Želatīna izolektriskais punkts vienāds ar visduļķainākā buferšķīduma pH, kas bija 5,0, pēc tā var secināt ka, jo lielāks ir pH, jo šķīdums ir duļķaināks.

Autora komentārsAtvērt
Atlants