Vērtējums:
Publicēts: 31.08.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 1.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 2.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 3.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 4.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 5.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 6.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 7.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 8.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 9.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 10.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 11.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 12.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 13.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 14.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 15.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 16.
  • Biznesa plāns 'Biznesa plāns kafejnīcai', 17.
Darba fragmentsAizvērt

Tūrisma attīstība ir cieši saistīta ar ēdināšanas uzņēmējdarbības attīstību, jo neviens tūrists nevar iztikt bez ēšanas.
Lai apmierinātu tūristu jāprot ne tikai pagatavot garšīgu maltīti, bet arī uzņemties atbildību par to, ka ēdiens ir bioloģiski vērtīgs, veselībai nekaitīgs, kvalitatīvs.
Latviešu dzīves tradīcijas un godi ir cieši saistīti ar klātiem galdiem. Pie klāta galda tiek risinātas lietišķas sarunas, kā arī patīkami pavadīts laiks.
Ēšana un dzeršana nav tikai dzīvībai nepieciešamā uzņemšana, tā ir arī baudījums, iespēja tikties un sazināties citam ar citu, aprunāties, kopā pavadīt laiku, iet viesos un uzņemt viesus.
Ir specializētie ēdināšanas uzņēmumi, kur visu laiku blakus pamata produktam tiek piedāvāts šīs īpašais papildprodukts - izklaide. Tas var sastādīt pat līdz 50% no piedāvātā pakalpojumu klāsta. Piemēram, bērnu kafejnīcas, kur ne vien uzklāj pusdienu galdu, bet parūpējas arī par svētku scenāriju - pasaku varoņu iesaistīšanu, konkursu, rotaļu organizēšanu.
Biznesa plāns ir vajadzīgs
Šī studiju darba mērķis ir sastādīt biznesa plānu, izpētīt vai ēdināšanas biznesa uzsākšana Rēzeknē būtu veiksmīga un nestu peļņu.
Galvenie uzdevumi ir :
apkopot datus par ,
novērtēt situāciju,
analizēt finansu informāciju,
papildināt zināšanas plānošanā.
Studiju darba sastādīšanai tika izmantotas sekojošas pētīšanas metodes: analītiskā, statistiskā, novērošanas.
Sastādot biznesa plānu tika izmantoti likumi, kas saistīti ar tūrisma uzņēmējdarbību, mācību literatūra par biznesa plānošanu, piemēram, grāmatas “Kā sastādīt biznesa plānu”, “Biznesa plāna ceļvedis”. Tika izmantots arī internets.

Autora komentārsAtvērt
Atlants