Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.02.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 1.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 2.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 3.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 4.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 5.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 6.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 7.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 8.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 9.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 10.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Olbaltumvielas   
  Olbaltumvielu bioloģisko funkciju daudzveidība organismos   
  Nozīme uzturā   
  Olbaltumvielas pārtikā   
Darba fragmentsAizvērt

Olbaltumvielas pārtikā

Cīsiņi, "Doktora"
Ražotājs: Ražotājs: SIA "Lido", Ķengaraga iela 3, Rīga, LV - 1063, Latvija. Tālr.: +371 67253833; +371 67846073; Fakss: +371 67135255; e-pasts: info.baze@lido.lv
Saturs: Sastāvs: piens, salds krējums, cukurs, sausais vājpiens, glikozes sīrups, stabilizētāji: E407, E412, E466, emulgators: E471, vaniļas aromatizētājs. Iepakojumā 2,4 l.

Pētījumi par olbaltumvielu saturu lopbarībā
Valsts Stendes graudaugu selekcijas institūtā lauka izmēģinājumos trīs gadus salīdzināts dažādu miežu formu graudaugu ķīmiskais sastāvs.
Aizvietojamās aminoskābes sintezējas dzīvnieka organismā, bet neaizvietojamās aminoskābes obligāti jāuzņem ar barību, lai nodrošinātu normālus maiņas procesus organismā.

Autora komentārsAtvērt
Atlants