Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 1.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 2.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 3.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 4.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 5.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 6.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 7.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 8.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 9.
  • Referāts 'Franču viesu apkalpošana', 10.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads   
  Kā uzņemt viesus no Francijas   
  Ēšanas ieradumi   
  Dzeršanas ieradumi   
  Franči iecienītākie restorāni un bāri   
  Ģērbšanās paradumi   
  Smēķēšana   
  Secinājumi   
Darba fragmentsAizvērt

Uzņemot viesus no Francijas, jāievēro, ka šais zemēs ēdienreizēs vienmēr pasniedz arī balto vai sarkano vīnu. Pēc otrā ēdiena daudzi fraņči mēdz iebaudīt sieru, bet pēc deserta- melnu kafiju. Pie otrā ēdiena atsevišķos traukos pasniedz svaigu kāpostu, tomātu, redīsu, gurķu un citu dārzeņu salātus. Viens no fraņču iecienītākajiem ēdieniem ir cepta bute. Nevajag aizmirst arī augļus.
Pirmajās brokastīs piedāvā augļu un dārzeņu sulas, olas, sieru, sviestu, omletes, arī omletei er ievārījumu, kefīru, biezpienu ar skābu krējumu, buljonus, kafiju, krēma kūciņas.
Pusdienās (ap pulkstens 12) piedāvā aukstas zivju vai citu jūras produktu uzkodas, mājputnu gaļas uzkodas, kā arī pildītus vai sautētus dārzeņus. Pasniedz arī viegli gatavojamus siltos ēdienus.
Vakariņās (no pulkstens 18-19) var piedāvāt visdažādākās uzkodas. Pirmajā ēdienā – dzidros liellopa gaļas buljonus un biezeņzupas, no kurām Francijā visiecienītākā ir sīpolu un tomātu biezeņzupa, kā arī dažādas zupas ar piedevām- borščus, soļankas un citas.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants