Vērtējums:
Publicēts: 10.10.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 1.
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 2.
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 3.
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 4.
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 5.
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 6.
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 7.
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 8.
  • Prezentācija 'Pētnieciskais darbs bioloģijā. Baltmaizes pūšanas process nedēļas laikā', 9.
Darba fragmentsAizvērt

Traucējumi, ko vēl varēja pētīt?
Lielu traucējumu nebija, taču varbūt pūšanas ātrumu ietekmēja fakts, ka maizītes bija novietotas virtuvē, un tur tiek gatavots ēst, tādēļ iespējamas nelielas temperatūras maiņas.
Vēl varēja salīdzināt maizīšu sapūšanas ātrumu, ja tās mērcētu pienā, un maizīšu sapūšanas ātrumu, ja tās mērcētu ūdenī, kā ar pūšanas ātrumu dažādās temperatūrās.

Secinājumi
Hipotēze bija patiesa, jo maizītes pārklājās ar puvumu nedēļas laikā! Rezultāts varētu būt citādāks, ja mēs maizītes turētu vietā ar namainīgu temperatūru, vai arī saules apspīdētā vietā.

Autora komentārsAtvērt
Atlants