Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Prezentācija 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 1.
  • Prezentācija 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 2.
  • Prezentācija 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 3.
  • Prezentācija 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 4.
  • Prezentācija 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 5.
  • Prezentācija 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 6.
  • Prezentācija 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 7.
  • Prezentācija 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 8.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienu gatavošana
Gatavojot ēdienu, rūpīgi tiek sekots līdzi kulinārijas receptē norādītajam gatavošanas laikam un temperatūrai. Visus ēdienus gatavo, līdz tie ir pilnīgi gatavi. Īpaši pārbauda mājputnu gaļas izstrādājumu gatavību.

Virtuves saimniecība
Telpās, kur notiek darbības ar pārtiku, atbilstoši uzņēmuma tehnoloģiskajiem procesiem, izvieto atsevišķas mazgāšanas ierīces ar tekoša karstā un aukstā ūdens padevi pārtikas produktu mazgāšanai.
Visas darba iekārtas un aprīkojums ir izvietots ražošanas telpās atbilstoši paredzētai produktu gatavošanas tehnoloģijai, lai novērstu pārtikas piesārņošanos un nodrošinātu efektīvu tīrīšanu. Tās ir konstruēts, lai nepieļautu netīrumu uzkrāšanos, kondensāta un pelējuma rašanos. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants