Vērtējums:
Publicēts: 11.11.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 1.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 2.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 3.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 4.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 5.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 6.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 7.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 8.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 9.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 10.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 11.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 12.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 13.
  • Prezentācija 'Olbaltumvielas', 14.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads   
  Molekulas uzbūve   
  Fizikālās īpašības   
  Reakcijas   
  Iegūšana   
  Nozīme   
  Secinājumi   
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Olbaltumvielas ir veidotas no aminoskābēm un tām ir četras struktūras
Olbaltumvielām raksturīgās reakcijas ir hidrolīze un denaturācija
Olbaltumvielas nepieciešamas jaunu šūnu radīšanai cilvēka organismā, tāpēc ir viens no svarīgākajiem uzturelementiem
Olbaltumvielas visvairāk var iegūt ar dzīvnieku izcelsmes produktiem – gaļu, zivīm, piena produktiem u.c.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants