Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 1.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 2.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 3.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 4.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 5.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 6.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 7.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 8.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 9.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 10.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 11.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 12.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 13.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 14.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 15.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 16.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 17.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 18.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 19.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 20.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 21.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 22.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 23.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 24.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 25.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 26.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 27.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 28.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 29.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 30.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 31.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 32.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 33.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 34.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 35.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 36.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 37.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 38.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 39.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 40.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 41.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 42.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 43.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 44.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 45.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 46.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 47.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 48.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 49.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 50.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 51.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 52.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 53.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 54.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 55.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 56.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 57.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 58.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 59.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 60.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 61.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 62.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 63.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 64.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 65.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 66.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 67.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 68.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 69.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 70.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 71.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 72.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 73.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 74.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 75.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 76.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 77.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 78.
  • Referāts 'Restorāna dibināšana', 79.
Darba fragmentsAizvērt

Dotā uzņēmuma misija ne tikai atrast individuālo pieeju pie katra klienta, bet arī tā turpināt savu attīstību, lai ar katru gadu palielinātu savu pastāvīgo klientu loku, izveidot sev labu reputāciju un iekarot stabilo vietu tirgū.
Uzņēmuma misija atspoguļo uzņēmuma pastāvēšanas jēgu. Tajā tiek detalizēts uzņēmuma statuss, tiek deklarēti tā darbības principi, vadības iesniegumi, paziņojumi un ieceres, tiek sniegts pašu svarīgāko uzņēmuma raksturojumu jēdziens. Kopumā misija atspoguļo mērķtiecīgumu nākotnē, parādot, uz ko tiks virzīti centieni un kādas vērtības būs primārās.
Dotais restorāns piedāvā augstās kvalitātes ēdināšanu, augstu apkalpošanas līmeni un patīkamo interjeru. Piedāvātais ēdiens būs no ekoloģiskie tīriem produktiem, un piedāvātais ēdienu klāsts arī tiek plānots būt pietiekami plašs. Tiek plānots, ka nedēļas nogalē restorānā spēlēs dzīvā mūzika.
Dotā uzņēmuma restorāna mērķis – piedāvāt augstās kvalitātes pakalpojumus, organizējot ēdināšanu, turklāt kvalitāte plānojams būs augstāka nekā konkurentiem.
Tas ir dotais uzņēmums par savas darbības pamata mērķi izvirza augstās kvalitātes pakalpojumu sniegšanu ēdināšanas jomā.
Dotajā kvalifikācijas darba daļā autors piedāvā sākumā iepazīties ar telpu kopējo plānu izstrādājamajā restorānā. Kā arī kvalifikācijas darba autors piedāvā ne tikai apskatīt telpu shēmu, bet arī nepieciešamos izdevumus, kas ir saistīti ar nākotnes restorāna telpu remontu un atjaunošanu.
Ēka, kurā atradīsies restorāns ir divstāvu ēka. Pirmajā stāvā tiek paredzēts izveidot bāru – kafejnīcu, bet otrajā stāvā jau pašu restorānu. Dotā ēka tiek nomāta no īpašnieka.
Telpas tiek paredzēts izveidot mājīgā stilā, ar franču apkalpošanas stilu. Lai, izstrādātu dizainu un restorāna iekārtojumu, tiks noalgots profesionālais interjera dizainers. Kopējā summa, kas tiek iedalīta telpu un interjera izstrādāšanai un iekārtošanai sastāda LVL 6920,00.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants