Vērtējums:
Publicēts: 23.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 1.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 2.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 3.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 4.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 5.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 6.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 7.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 8.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 9.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 10.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 11.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 12.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 13.
  • Prezentācija 'Viesnīcu pakalpojumu speciālists', 14.
Darba fragmentsAizvērt

RECEPCIJAS DARBINIEKS
apstiprina viesnīcā viesu pieprasījumus un rezervē viņiem istabas
reģistrē viesus, kad viņi ierodas, sagatavo reģistrācijas kartes
iedala istabas, ņemot vērā viesu vēlmes
sniedz informāciju esošajiem un potenciālajiem viesiem pa telefonu, izmantojot internetu u.tml.
pieņem viesu lūgumus pamodināt viņus noteiktā laikā un paveic to
sagatavo viesiem rēķinus un pieņem maksājumus

APĢĒRBS

BĀRMENIS
apkalpo bāra apmeklētājus: pagatavo, ielej, noformē/dekorē un pasniedz viņiem aukstos un karstos dzērienus un kokteiļus un pasūtītās uzkodas
nodrošina bāra muzikālo fonu
sniedz bāra apmeklētājiem skaidrojumus par pasūtāmo dzērienu un uzkodu sastāvu
darba beigās saskaita ieņēmumus, sastāda bāra atskaites un regulāri veic bārā inventarizāciju.

Autora komentārsAtvērt
Atlants