Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.10.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Banketa izstrāde', 1.
  • Konspekts 'Banketa izstrāde', 2.
  • Konspekts 'Banketa izstrāde', 3.
  • Konspekts 'Banketa izstrāde', 4.
  • Konspekts 'Banketa izstrāde', 5.
Darba fragmentsAizvērt

1. Pasūtījuma pieņemšana

Pasūtījuma veids: Furšets/Zviedru galds
Pasūtītāja vārds, uzvārds: Jānis Kalniņš, mob. 26548792
Uzņēmuma nosaukums: Viesnīca - restorāns „Eufrosine”
Uzņēmuma atrašanās vieta: Ādažu novads, Rīgas – Tallinas 8 km, Tālr. +3717387975
Pasākuma datums: 2007. gada 8. marts
Sarīkojuma veids: svinības
Viesu skaits: 40
Telpas: Restorāna pirmais stāvs
Laiks: 18.00 – 01.00
Norēķināšanās kārtība: Skaidra nauda (50% avanss)
Naudas summa vienai personai: (neieskaitot alkoholu) – 20 Ls
Muzikālais noformējums: Plkst. 20.00 dzīvā mūzika (Normunds Rutulis)…

Autora komentārsAtvērt
Atlants