Vērtējums:
Publicēts: 11.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ķirši', 1.
  • Prezentācija 'Ķirši', 2.
  • Prezentācija 'Ķirši', 3.
  • Prezentācija 'Ķirši', 4.
  • Prezentācija 'Ķirši', 5.
  • Prezentācija 'Ķirši', 6.
  • Prezentācija 'Ķirši', 7.
  • Prezentācija 'Ķirši', 8.
  • Prezentācija 'Ķirši', 9.
  • Prezentācija 'Ķirši', 10.
  • Prezentācija 'Ķirši', 11.
  • Prezentācija 'Ķirši', 12.
  • Prezentācija 'Ķirši', 13.
  • Prezentācija 'Ķirši', 14.
  • Prezentācija 'Ķirši', 15.
  • Prezentācija 'Ķirši', 16.
  • Prezentācija 'Ķirši', 17.
  • Prezentācija 'Ķirši', 18.
  • Prezentācija 'Ķirši', 19.
  • Prezentācija 'Ķirši', 20.
  • Prezentācija 'Ķirši', 21.
  • Prezentācija 'Ķirši', 22.
  • Prezentācija 'Ķirši', 23.
  • Prezentācija 'Ķirši', 24.
  • Prezentācija 'Ķirši', 25.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi:
• Ķirši ir seni, garšīgi un izsmalcināti augļi
• Ķiršus audzē ne tikai, lai iegūtu augļus, bet arī kā kokmateriālu
• Augļi ir obligāta cilvēka uztura viela
• Ķirši ir bagāti ar bioloģiski aktīvām vielām – C1, Bg1, B2, P, E, A vitamīniem
• Latvijā lielākoties ir sastopamas skābo ķiršu šķirnes , bet ar laiku tiek selekcionētas jaunas saldo ķiršu šķirnes, kloni, hibrīdi, kuri ir spēcīgākām bioloģiskajām īpašībām

Secinājumi2:
• Ķiršu audzēšanai nepieciešams liels starta kapitāls, kā arī milzīga pacietība
• Ķirši sāk ražot 4. – 5. gadā pēc stādīšanas
• Peļņu sāk nest pēc 7. audzēšanas gada
• Audzējot ķiršus, 15 gadu laikā vidējā peļna, ko gūst zemnieks ir apmēram 0.83eur no 1kg ķiršu

Autora komentārsAtvērt
Atlants