Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.02.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 21 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 1.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 2.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 3.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 4.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 5.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 6.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 7.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 8.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 9.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 10.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 11.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 12.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 13.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 14.
  • Referāts 'Graudaugi, to pārstrāde', 15.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads   
2.  Mieži pārtikas produktu ražošanā   
3.  Rudzi pārtikas produktu ražošanā   
4.  Kvieši pārtikas produktu ražošanā   
5.  Rīsi pārtikas produktu ražošanā   
6.  Griķi pārtikas produktu ražošanā   
7.  Prosa pārtikas produktu ražošanā   
8.  Amaranta un kvinojas pārtikas produktu ražošanā   
9.  Lini pārtikas produktu ražošanā   
10.  Auzas pārtikas produktu ražošanā   
11.  No grauda līdz miltiem!   
Darba fragmentsAizvērt

Patērētājiem tiek piedāvāti dažādi pārtikas produkti, kas ieņem nozīmīgu vietu cilvēka uzturā. Lielu lomu cilvēka uzturā spēlē graudaugi un to pārtikas produkti, kuri sastāda lielāko daļu no organismam nepieciešamajām uzturvielām: ogļhidrātus, šķiedrvielas, kalciju, dzelzi un proteīnus, kā arī citas vielas. Lai no graudaugiem cilvēka organisms spētu uzņemt nepieciešamās uzturvielas ir nepieciešama dažādība, lietojot šos produktus uzturā.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants