Vērtējums:
Publicēts: 04.10.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 1.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 2.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 3.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 4.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 5.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 6.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 7.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 8.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 9.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 10.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 11.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 12.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 13.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 14.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 15.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 16.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 17.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 18.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 19.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 20.
  • Prezentācija 'Ēdināšanas dienests viesnīcā', 21.
Darba fragmentsAizvērt

Room Service.
Ja runājam par būtību, tad apkalpošana numurā klasiskajā nozīmē pieņem, ka viesis saņem iespēju izmantot paplašinātu viesnīcas pakalpojumu klāstu, neizejot no istabas.
"Apkalpošana numurā" darbinieks, saņemot pasūtījumu, pieraksta vēlamos produktus, traukus, istabas numuru, brokastu skaitu, pasūtījuma iesniegšanas un pieņemšanas laiku.

MINI BĀRS.
Mini bārs ir kompakts ledusskapis (bieži iebūvēts), kas ir bloķēts ar atslēgu (parasto vai elektronisko). Ledusskapja atslēgu vai piekļuves kodu izsniedz reģistratūrā reģistrēšanās laikā.

Mini bāra satura daudzveidība ir atkarīga no viesnīcas kategorijas, taču tajā vienmēr var atrast:
alkoholiskais (alus, un augstākās klases viesnīcās - viskijs, rums, tekila);
populāri bezalkoholiskie dzērieni (Coca-Cola, Pepsi);
sulas un minerālūdens;
šokolāde.

Autora komentārsAtvērt
Atlants