Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 1.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 2.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 3.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 4.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 5.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 6.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 7.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 8.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 9.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 10.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 11.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 12.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 13.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 14.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 15.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 16.
  • Referāts 'Skābbarības sagatavošana', 17.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Skābbarība    4
1.1.  Skābbarība rituļos    4
1.2.  Skābbarības pareiza sagatave    4
2.  Tehnikas salīdzinājums    6
2.1.  Rituļu preses VICON RV 1601 AutoForm-RV 1601 OC    6
2.2.   McCORMICK XTX-4 sērijas riteņtraktora modelis XTX 185M    8
2.3.  VICON rituļu ietitnēji  BW 1600    9
2.4.  Uzkarināma disku pļaujmašīna VICON DMP 2401TC/3001TC    10
3.  Izmaksas    12
4.  Pielikums    14
4.1.  Rituļu preses VICON RV 1601 AutoForm-RV 1601 OC    14
4.2.  VICON rituļu ietitnēji  BW 1600    15
5.  Secinājumi    16
6.  Izmantotā literatūra    17
Darba fragmentsAizvērt

Uzsākot darbu, izvirzīju mērķi:
1.Izpētīt skābbarības sagatavošanas tehniku un veikt ekonomisko izvērtējumu pamatotai skābbarības sagatavošanas tehnikas izvēlei;
2.Izpētīt Kverneland Group firmas piedāvāto atšķirīgo lauksaimniecības tehniku un aprakstīt vairākas no tām;
3.Veikt ekonomisko izvērtējumu un secināt ietekmējošos faktorus konkrētā agregāta izvēlei, pamatojoties izmaksām.
1.Skābbarība
1.1Skābbarība rituļos
Skābbarība ir produkts, ko iegūst no svaigi pļautas vai apvītinātas augu masas, ieskābējot (fermentējot) to dabīgā veidā vai pievienojot fermentācijas procesa regulatorus - ķīmiskos konservantus vai bioloģiskos ieraugus.
Skābējot masu rituļos, jāraugās, lai visi tehnoloģiskie procesi tiktu izpildīti precīzi. Skābbarības gatavošanas tehnoloģijā galvenā vērība jāvelta optimālu apstākļu radīšanai, kas nepieciešami pienskābai rūgšanai un nevēlamo procesu (pūšana, pelēšana) novēršanai. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants