Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 1.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 2.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 3.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 4.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 5.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 6.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 7.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 8.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 9.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 10.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 11.
  • Prezentācija 'Arbūzi un melones', 12.
Darba fragmentsAizvērt

Arbūzam ir spilgti sarkans vai dzeltens mīkstums un vienkrāsaina tumši zaļa vai svītrota gaišzaļa miza.
Arbūzs satur ļoti daudz ūdens un var izaugt ļoti liels, sasniedzot pat 20kg smagumu.
Mūsdienās izveidotas daudzas arbūzu šķirnes, tai skaitā arbūzi bez sēkliņām, kā arī ir izaudzēti dažādu interesantu formu arbūzi.
Mūsdienās izveidotas daudzas arbūzu šķirnes, tai skaitā arbūzi bez sēkliņām, kā arī ir izaudzēti dažādu interesantu formu arbūzi.
Svaigs un gatavs arbūzs
Gataviem arbūziem ir spoža miza, un, tos padauzot, dzirdama nevis dobja, bet tīra skaņa.
Augstas kvalitātes arbūziem ir pareiza forma, tie nav šķībi, tiem nav iedobumu.
Atgriezti arbūzi jāuzglabā ledusskapī pārtīti ar pārtikas plēvi.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants