Vērtējums:
Publicēts: 26.05.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Paraugs 'Ēdienkartes aprēķins uzturmācībā', 1.
  • Paraugs 'Ēdienkartes aprēķins uzturmācībā', 2.
  • Paraugs 'Ēdienkartes aprēķins uzturmācībā', 3.
  • Paraugs 'Ēdienkartes aprēķins uzturmācībā', 4.
  • Paraugs 'Ēdienkartes aprēķins uzturmācībā', 5.
  • Paraugs 'Ēdienkartes aprēķins uzturmācībā', 6.
  • Paraugs 'Ēdienkartes aprēķins uzturmācībā', 7.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi.
Pēc sabalansētības principa ir jābūt: OBV:Tauki:Ogļhidrāti 10-15% : 25-30% : 55-65%
Analizējot savu ēdienkarti sabalensētības princips ir izdevās šāds: OBV:Tauki:Ogļhidrāti 16.09% : 13.47% : 63.72%
Kā rezultātā secinot, olbaltumvielas ir par 1.9% vairāk nekā tas būtu pieņemts normā, toties tauki ir daudz par maz- 11.53% mazāk. Ogļhidrāti ietilpst normā 63.72%.

Autora komentārsAtvērt
Atlants