Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.03.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Konspekts 'Ēdienkaršu analīze', 1.
  • Konspekts 'Ēdienkaršu analīze', 2.
Darba fragmentsAizvērt

1. RESTORĀNS “CUT” VIESNĪCĀ RADISSON BLU ELIZABETE HOTEL
Restorāna “CUT” ēdienkarte izskatās, kā jauna, nav nobružāta vai netīra. Tā ir taisīta no bieza kartona, līdz ar to tā nav smaga un ir ērta, turot rokās. Tā ir plāna un kompakta. Ēdienkarte ir viegli pārskatāma, tāpēc arī viegli uztverama. Ēdienkartē pie ēdienu aprakstiem nav minēts ēdiena svars, bet ir norādītas cenas par porciju. Restorāns „CUT” atrodas četru zvaigžņu viesnīcā, tāpēc visam tajā jābūt augstākajā līmenī, līdz ar to gramatiskas kļūdas ēdienkartē nav pieļaujamas un to arī nebija.

Autora komentārsAtvērt
Atlants