Vērtējums:
Publicēts: 27.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 1.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 2.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 3.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 4.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 5.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 6.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 7.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 8.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 9.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 10.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 11.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 12.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 13.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 14.
  • Referāts 'Pupiņu kafija', 15.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Kafija    4
1.1.  Kafijas audzēšana    4
1.2.  Kafijas pupiņu apstrāde    5
1.3.  Kafijas uzturvērtība    5
1.4.  Kafijas pupiņu kvalitāte    7
1.5.  Kafijas glabāšana    7
2.  LR likumdošana    8
2.1.  Kafijas klasifikācija un kvalitāte    8
2.2.  Kafijas marķējums    8
2.3.  Kafijas realizācija un saistītie nodokļi    9
3.  Sortiments    10
  Secinājumi    11
  Izmantotā literatūra    12
  Pielikumi    13
Darba fragmentsAizvērt

„Tava rīta kafija” – pārdomu brīdis, pamošanās rituāls un burvīgas dziesmas vārdi... Šis aromātiskais dzēriens ir izsenis zināms un tautā iemīļots, bieži lietots ar dažādām piedevām (piem., pienu, cukuru utt.), tas uzmundrina ķermeni un atjauno spēkus. Lielam skaitam cilvēku kafija ir svarīga dienas sastāvdaļa no rīta, pēcpusdienā vai iespējams vakara noslēgumā. Taču pavisam šaurs cilvēku loks ir informēts par kafijas pupiņu izcelsmi, sastāvu un kvalitāti, par to, ka svaigi maltas kafijas pupiņas ir daudzkārt aromātiskākas un no tām pagatavotā kafija baudāmāka, nekā jau samaltas kafijas uzlējums.…

Atlants