Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 1.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 2.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 3.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 4.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 5.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 6.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 7.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 8.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 9.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 10.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 11.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 12.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 13.
  • Prezentācija 'Biznesa etiķete Spānijā', 14.
Darba fragmentsAizvērt

Jāpaliek stāvot, līdz būsiet uzaicināts apsēsties, jo var ierādīt konkrētu vietu;
Rokām vienmēr jābūt redzamām, kad ēdiet. Rokas atpūtiniet uz galda malas;
Nesāciet ēst, kamēr saimniece nav sākusi;
Jāizmanto virtuves piederumi, lai ēstu lielāko daļu ēdienu, pat augļi jāēd ar nazi un dakšiņu;
Ja neesat pabeidzis ēst, sakrustojiet nazi un dakšiņu virs šķīvja, dakšiņai jābūt virs nazīša;…

Autora komentārsAtvērt
Atlants