Vērtējums:
Publicēts: 01.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 1.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 2.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 3.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 4.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 5.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 6.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 7.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 8.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 9.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 10.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 11.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 12.
  • Prezentācija 'Ēšanas kultūra Itālijā', 13.
Darba fragmentsAizvērt

Par iemeslu ir fakts, ka līdz 1861. gadam pastāvēja vairākas provinces, katra ar savu valdnieku, armiju, floti, kultūras tradīcijām un savu individuālo attieksmi pret ēdienu.

Reģionālais iedalījums: ziemeļu Itālija, centrālā Itālija, dienvidu Itālija un salas.

Nerafinētu olīveļļu izmanto Itālijas dienvidos, bet rafinētu eļļu ziemeļos.
Pasta ir ļoti populārs ēdiens visā Itālijā, izņemot tās ziemeļu daļu - te iecienītāks ir risoto.…

Atlants