Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Domāšana', 1.
  • Prezentācija 'Domāšana', 2.
  • Prezentācija 'Domāšana', 3.
  • Prezentācija 'Domāšana', 4.
  • Prezentācija 'Domāšana', 5.
  • Prezentācija 'Domāšana', 6.
  • Prezentācija 'Domāšana', 7.
  • Prezentācija 'Domāšana', 8.
  • Prezentācija 'Domāšana', 9.
  • Prezentācija 'Domāšana', 10.
  • Prezentācija 'Domāšana', 11.
  • Prezentācija 'Domāšana', 12.
  • Prezentācija 'Domāšana', 13.
Darba fragmentsAizvērt

Kā uzlabot savu domāšanu.
Aizmirstiet  Sudoku, krustvārdu mīklas un datorspēles.
Pieaugošajam cilvēku skaitam, kuri mēģina nostiprināt savas mentālās spējas, trenējot smadzenes, vajadzētu: atteikties no zālītes pīpēšanas, neskatīties ziepju operas, neuzturēties vienā kompānijā ar cilvēkiem, kuri patstāvīgi sūdzas un nedzīties pielietot dietas, kurās propagandē nelietot taukus! Tas viss pēc jaunās grāmatas par smadzeņu fitnesu!

Kā uzlabot domāšanu.
Seksa laikā smadzenēs izdalās septiņas dažādas ķīmiskās vielas, no kurām četras uzlabo smadzeņu darbību. Izdaloties “uzticēšanās” hormonam oxytocin, piemēram, paaugstina domāšanu, kas ļauj rast jaunus vai neparastus risinājumus.
Tumšā šokalāde, kurā ir magnijs un antioksidants flavonols, kurš uzlabo daudzas lietas, sākot no skābekļa piegādes smadzenēm līdz pat insulta riska samazināšanai.
Laimes meklēšanas vietā cilvēkam būtu jātiecas pēc svētlaimes, kas sevī ietver: ķermeniskas baudas, smieklus, iesaistīšanos, apmierinātību un seksu, viss, kas veicina smadzeņu darbību.

Receptes asam prātam.
Dalīties- bērnam vajag mācīties kopā ar vecākiem. Pildīt mājas darbus.
Ēd  olas, zivis vai aukstu gaļu brokastīs. Izvēlies proteīniem bagātu pārtiku pusdienās – treknas zivis ar tumši zaļiem dārzeņiem. Izvairies no maizes, makaroniem un picām, dzer tēju, ideāli zaļo vai augu tēju, kafijai nē! No našķiem – rieksti, cepumiem un citām saldām lietām nē! Ideāli ēst ir ogļhidrātu ēdienus tikai vakarā. Atsakies no kofeīna, alkohola un sarkanās gaļas.

Autora komentārsAtvērt
Atlants