Vērtējums:
Publicēts: 27.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 1.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 2.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 3.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 4.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 5.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 6.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 7.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 8.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 9.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 10.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 11.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 12.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 13.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 14.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 15.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 16.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 17.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 18.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 19.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 20.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 21.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 22.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 23.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 24.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 25.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 26.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 27.
  • Referāts 'Jauna veikala atvēršana', 28.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Analitiskā apskata daļa    6
1.1.  Arējas vides analīze    6
1.2.  Iekšejas vides apraksts    7
1.3.  Mārketings un tā nozīme uzņēmuma darbībā    7
1.4.  Uzņēmuma personala raksturojums    9
1.5.  Prece    10
1.6.  Preces kvalitāte    11
1.7.  Preču virzīšanai tirgū izmanto šādas metodes    12
1.8.  Pātēretāju analīze    12
1.9.  Cena    13
1.10.  Mērķtirgus noteikšana    14
1.11.  Konkurence    15
1.12.  Risks un problēmas    17
2.  Pētijumu un aprēķinu daļa    19
2.1.  Uzņēmuma mērķi    19
2.2.  Uzņēmuma raksturojums    20
2.3.  Uzņēmuma paplašināšanas iespējas    20
2.4.  Vadības un personala apraksts    22
2.5.  Preces analīze    23
2.6.  Pateretāju analīze    23
2.7.  Konkurentspējas analīze    23
2.8.  Klientu novertēšana    25
2.9.  Riska aprēķināšana    26
  Nobeigums un secinājumi    27
  Bibliogrāfiskais saraksts    28
Darba fragmentsAizvērt

Mārketings jeb pircēju vajadzību vispusīga un rūpīga analīze, konkurentu darbības analīze, kā arī ceļu meklēšana, lai paaugstinātu preču un pakalpojumu vērtīgumu pircējiem,turpmāk notieks uzņēmuma pastāvēšanu.Līdz ar to uzņēmuma panākumi atkarīgi no mākas saskaitīt mārketinga likumsakarības apkārtējā vidē. Svarīgi ir apzināties, ka patērētājs nepērk vienkarši produktu, bet gan apmierina savas vēlmes.
Uzņēmuma vadītājiem vajadzētu saprast ka mārketings ir jebkura uzņēmuma ņeatņēmama sastavdaļa.Bizness, kas balstās uz stingriem mārketinga principiem,praksi uz plānošanu,pārcietis ekonomikas krīzes un pilnībā spēs izmantot uzplaukuma periodus.
Kursa darbs sastāv no divām daļām:
1.Analītiskā apskata daļa,kur apskatīti tādi jautājumi kā arējas un iekšejas vides analīze, mārketings un tānozīme uzņ. darbībā, prece un tā kvalitāte,cena, mērķtirgus noteikšana, konkurence, risks un problēmas.
2.Pētījumu un aprēķinu daļa.
Darba mērķis: Atvert jaunu kafejnīcu, balstoties uz marketinga koncepcijām.
Galvenie uzdevumi:
1.Izvertēt iekšējo un arējo faktoru ietekmi uz kafejnīcas darbību
2.Izvertēt cenu politikas struktūru
3.noteikt kafejnīcas tirgus paplašināšanas iespējas
Metodes: Darba rakstīšanās laikā tiek izmantotas dažādas metodes pilnīgākai un objektīvākai tēmas izskatīšanai: ekonomiskā metode, matemātiskā un grafiskā metodes.
Darba objekts: Jauna veikala atvēršanas process.
Darba priekšmets: Mārketinga „Mix” metode.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants