Vērtējums:
Publicēts: 23.07.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 1.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 2.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 3.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 4.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 5.
  • Prezentācija 'Ēdiena gatavošana', 6.
Darba fragmentsAizvērt

Šķiņķi vai fileju sagriež vienādos kubiņos (10-15mm). Burkānus nomazgā un sagriež kubiņos (5mm). Katliņā (apmēram 3 litru tilpums) liek gaļu, 2,5l ūdens, piparus, lauru lapas un pētersīļa sakni. Vāra apmēram stundu, tad izņem pētersīļa sakni un lauru lapas …

Autora komentārsAtvērt
Atlants