Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 1.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 2.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 3.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 4.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 5.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 6.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 7.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 8.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 9.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 10.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 11.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 12.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 13.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 14.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 15.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 16.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 17.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 18.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 19.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 20.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 21.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 22.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 23.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 24.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 25.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 26.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 27.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 28.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 29.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 30.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 31.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 32.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 33.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 34.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 35.
  • Referāts 'Kafejnīcas izveidošanas aspekti mazpilsētā', 36.
Darba fragmentsAizvērt

Parasti vidēji un diezgan turīgiem cilvēkiem uzņēmējdarbībā viss sākas ar konkrētu mirkli, ideju, domu, varbūt pat ar sapni, vai negaidītu labvēlīgu apstākļu iestāšanos, kā arī spēju saskatīt reāli apkārt notiekošo - to, ko neredz un kam nenotic citi. Varētu pat teikt, ka tas ir kā pavediens, kuru daudzi pazaudē, uzskatot to par nevērtīgu. Bet citiem, lai spertu nozīmīgo soli uzņēmējdarbības uzsākšanā, šajā sākuma posmā pietrūkst drosmes, uzņēmības, nepieciešamo zināšanu un iemaņu, kā arī pārliecības par sava biznesa iespējām. Tomēr nedrīkst aizmirst, ka šodien labām idejām ir zelta vērtība, tāpēc vajadzētu dot tām vismaz vienu iespēju pierādīt sevi kaut vai uz papīra – biznesa vai (un) finansu plānā, lai vēlāk nevajadzētu nožēlot, ieraugot kaut ko līdzīgu cita uzņēmēja veiksmīgi īstenotajā projektā.
Doma par “T” kafejnīcas izveidošanu, radās ieklausoties pazīstamu darījuma cilvēku pārdomās, ka X nav Rīgai tik raksturīgo kafejnīcu lietišķiem cilvēkiem, kuras labprāt apmeklē dažādu uzņēmumu, iestāžu vadītāji un to darbinieki, tās patīkamās gaisotnes, apmierinošās virtuves un apkalpošanas dēļ.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants