Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.01.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Šveice', 1.
  • Referāts 'Šveice', 2.
  • Referāts 'Šveice', 3.
  • Referāts 'Šveice', 4.
  • Referāts 'Šveice', 5.
  • Referāts 'Šveice', 6.
  • Referāts 'Šveice', 7.
  • Referāts 'Šveice', 8.
  • Referāts 'Šveice', 9.
  • Referāts 'Šveice', 10.
  • Referāts 'Šveice', 11.
  • Referāts 'Šveice', 12.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads   
2.  Šveices apraksts   
3.  Šveices virtuves 10 raksturīgākie ēdieni un dzērieni   
4.  3 ēdienu receptūras no Šveices virtuves   
5.  Bankets   
6.  Divu dienu ēdienkarte   
7.  Secinājumi   
Darba fragmentsAizvērt

Ģeogrāfiskais raksturojums (atrašanās vieta, klimatiskie apstākļi, iedzīvotāju infrastruktūra, robežvalstis u.c)
Šveice atrodas centrālajā Eiropā. Robežojas ar Itāliju, Franciju, Vāciju,Austriju un Lihtenšteinu. Iekškontinentālā valsts Eiropas augstākajā kalnu rajonā. (puse teritorijas > 1000 m mlj, 3/5 – Alpi) Šveices platība ir 41, 3 tk.km2 Galvaspilsēta – Berne.
Idilliski pilsētu un ciemu skati mierīgo ezeru krastiem ir tikai viena no tām īpatnībām, kas pamudina tik daudzus tūristus apskatīt šo pasaules daļu. Šveicē atrodas Eiropas lielākie ezeri un augstākie kalni.
Šveices garākā upe ir Rona (Šveice, Francija), 813 km.
Augstākā virsotne: Difūrs (Šveice, Itālija), 4634 m…

Autora komentārsAtvērt
Atlants