Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.05.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 1.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 2.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 3.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 4.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 5.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 6.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 7.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 8.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 9.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 10.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 11.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 12.
  • Referāts 'Ēdnīcas apkalpošanas sistēmas modelēšana', 13.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Modelējamās sistēmas apraksts    3
  Modelējamā procesa apraksts    6
  Modeļa apraksts    7
  Eksperimentu apraksts    8
  Lai nodrošinātu šī laika sadalījuma attēlošanu modelī, pievienojām Schedules elementu, kurā ievietojām studentu sadalījuma sarakstu.    9
  Rezultātu analīze    10
  Palaižot uzlaboto modeli, tika iegūti šādi rezultāti:    10
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
Darba fragmentsAizvērt

Arena versiju raksturojums un pielietošanas sfēras
Basic Edition (visiem)
Ievads modelēšanā
Pieteikumu apkalpošanas modelēšana, uzņēmumu iekšējo procesu modelēšana (pasūtījumu izpildi, pakalpojumi, ražošāna), sadarbība ar praktisko vidi Visio

Standart Edition (profesionāļiem)
Bāzes versija
Sarežģītie, liela apjoma projekti: piegādes ķēdes, ražošana, tehnoloģiskie procesi, produkcijas sadales sistēmas, noliktavu saimniece, izsaukumu centri, centrāles.

Autora komentārsAtvērt
Atlants