Vērtējums:
Publicēts: 26.03.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 1.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 2.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 3.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 4.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 5.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 6.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 7.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 8.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 9.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 10.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 11.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 12.
  • Referāts 'Vecgulbenes muižas mārketinga analīze', 13.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  UZŅĒMUMA APRAKSTS – VECGULBENES MUIŽA    3
2.  PRODUKTS VECGULBENES MUIŽĀ    4
2.1.  Pakalpojuma zieds    4
2.1.1.  Informācija    4
2.1.2.  Rēķina izrakstīšana, apmaksa    5
2.1.3.  Pasūtījuma pieņemšana    5
2.1.4.  Viesmīlība    5
2.1.5.  Drošība    5
2.1.6.  Izņēmumi    5
3.  IZPLATĪŠANA VECGULBENES MUIŽĀ    6
4.  CENA VECGULBENES MUIŽĀ    7
4.1.  Cenu politika    7
5.  CILVĒKI VECGULBENES MUIŽĀ    8
6.  FIZISKĀ KLĀTESAMĪBA VECGULBENES MUIŽĀ    9
6.1.  Fiziskās klātbūtnes elementi    9
7.  VEICINĀŠANA VECGULBENES MUIŽĀ    10
  SECINĀJUMI    11
  PRIEKŠLIKUMI    11
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Vecgulbenes muiža vienīgi kā informācijas kanālu izmanto interneta starpniecību.
2. Muižas restorānam novadā nav konkurentu, tāpēc, cilvēki jau zina, kāda šeit ir kvalitāte un atgriežas.
3. Vecgulbenes muižas restorāns piedāvā augstas kvalitātes ēdienus un apkalpošanu.
4. Ir iespējams saņemt dažādas atlaides piesakot pasākumu rīkošanu Vecgulbenes muižas restorāna telpās vai arī ēdiena pasūtīšanu vairumā citviet.
5. Pakalpojuma kvalitāte, apkalpošana ir atbilstoša cenai.

PRIEKŠLIKUMI
1. Izveidot jaunu mārketinga plānu un paplašināt komunikācijas kanālus.
2. Rīkot dažādus veicināšanas pasākumus.
3. Paplašināt restorāna telpas un palielināt piedāvājumu, tādējādi iegūstot pārmaiņas, kuras varētu patikt cilvēkiem un spētu arī uzņemt vairāk viesus.

Autora komentārsAtvērt
Atlants