Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.04.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 1.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 2.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 3.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 4.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 5.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 6.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 7.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 8.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 9.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 10.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 11.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 12.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 13.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 14.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 15.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 16.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 17.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 18.
  • Prezentācija 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 19.
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma iekšējās vides analīze
Stiprās puses
Status/laba reputācija
Atrašanās vieta
Konkurētspējīgs uzņēmums savā nozarē
Konkurētspēja ar citiem līdzīgiem uzņēmumiem tirgū
Kvalitatīvs ēdiens viesiem
Plašas konferenču rīkošanas iespējas
Stabils finansiālais stāvoklis
Darbinieku izaugsmes iespējas

Vājās puses
Nepietiekoši kvalificēti darbinieki (arī studenti)
Dārgi pakalpojumi
Pieczvaigžņu statusam neatbilstoša banketu organizēšana
Nekvalitatīvs ēdiens darbiniekiem
Slikti saplānots restorānu darbības laiks

Autora komentārsAtvērt
Atlants