Vērtējums:
Publicēts: 01.04.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 1.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 2.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 3.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 4.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 5.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 6.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 7.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 8.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 9.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 10.
  • Referāts 'Apgaismojums sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā', 11.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    1
  TELPAS APGAISMOJUMS, TĀ VEIDI UN ĪPAŠĪBAS    2
  Dabiskais apgaismojums    2
  Mākslīgais apgaismojums    3
  Vispārējais apgaismojums    3
  Lokālais jeb vietējais apgaismojums    3
  Dekoratīvais apgaismojums    3
  Jaukts apgaismojums    3
  APGAISMOJUMS ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMĀ    5
  Secinājumi    7
  Izmantotie avoti    8
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Gaismai ir liela ietekme uz cilvēka labsajūtu un organismu, tāpēc ir būtiski sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos iebūvēt atbilstošu apgaismojumu;
2. Lampas sniedz ne tikai tehnisko, bet arī dekoratīvo apgaismojumu;
3. Apgaismojumu priekšmetu izvēle ir ļoti smalks un rūpīgs process;
4. Apgaismojums ir viens no svarīgākajiem darba vides parametriem;
5. Pēc iespējas vairāk nepieciešams ēdināšanas uzņēmumos izmantot dabīgo apgaismojumu – saules gaismu;
6. Pareiza lampu izvēle var uzlabot darbinieku un klientu labsajūtu.
7. Svarīgi ir ievērot apgaismojuma līmeni darba vietās, īpaši virtuvē, kas sekmē labāka darba rezultātus.

Autora komentārsAtvērt
Atlants