Darba pienākumi
Vadīt ražošanas nodaļu - darba procesā sadarbojas ar uzņēmuma vadītāju un gaļas apstrādes operatoriem;
Izstrādāt gaļas produktu receptes;
Patstāvīgi plānot, organizēt un izpildīt darbu gaļas produktu ražošanas posmos;
Atlasīt un izvērtēt izmantojamo izejvielu un materiālu atbilstību izvirzītām kvalitātes prasībām;
Novērst neracionālu izejvielu un materiālu izlietojumu;
Pārzināt reglamentētās prasības nozarē un pārtikas higiēnā;
Pārzināt riska analīzes principus kritiskajos kontroles punktos, ievērot tos tiešo pienākumu pildīšanā, kā arī uzraudzīt to izpildi pakļautībā esošajā ražošanas posmā un nodrošināt nepieciešamo uzskaiti attiecīgajā ražošanas posmā;
Ievērot darba un vides drošību.
…