Vērtējums:
Publicēts: 20.08.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Paraugs 'Gaļas kulināra amata apraksts', 1.
  • Paraugs 'Gaļas kulināra amata apraksts', 2.
Darba fragmentsAizvērt

Darba pienākumi
Vadīt ražošanas nodaļu - darba procesā sadarbojas ar uzņēmuma vadītāju un gaļas apstrādes operatoriem;
Izstrādāt gaļas produktu receptes;
Patstāvīgi plānot, organizēt un izpildīt darbu gaļas produktu ražošanas posmos;
Atlasīt un izvērtēt izmantojamo izejvielu un materiālu atbilstību izvirzītām kvalitātes prasībām;
Novērst neracionālu izejvielu un materiālu izlietojumu;
Pārzināt reglamentētās prasības nozarē un pārtikas higiēnā;
Pārzināt riska analīzes principus kritiskajos kontroles punktos, ievērot tos tiešo pienākumu pildīšanā, kā arī uzraudzīt to izpildi pakļautībā esošajā ražošanas posmā un nodrošināt nepieciešamo uzskaiti attiecīgajā ražošanas posmā;
Ievērot darba un vides drošību.

Autora komentārsAtvērt
Atlants