Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 1.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 2.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 3.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 4.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 5.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 6.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 7.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 8.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 9.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 10.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 11.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 12.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 13.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 14.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 15.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 16.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 17.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 18.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 19.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 20.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 21.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 22.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 23.
  • Prakses atskaite 'Viesnīca "Bellevue"', 24.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Prakses norīkojums    2
  Ievads    3
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    5
1.1.  Uzņēmuma nosaukums, vēsture, adrese    5
1.2.  Atrašanās vieta    5
1.3.  Uzņēmuma raksturojums    6
2.  Uzņēmuma darbības izpēte    7
2.1.  Uzņēmuma organizatoriskā strūktura    7
2.2.  Dienestu raksturojums    8
2.3.  Amatu apraksti    10
2.4.  Apkalposanas veidi    11
2.5.  Ēdināšanās uzņēmuma darba laiki    12
2.6.  Numuriņi    13
2.7.  Papildpakalpojumi    16
2.8.  Konkurence    17
3.  Tūrisma aģentūras, RTKIC    18
4.  MK likumi    19
5.  Individuālais uzdevums    20
5.1.  Sanitāri higiēniskās prasības ēdināšanas uzņēmumā, strādājošo personīgās higiēnas kontrole    20
5.1.1.  Tirdzniecības telpas    20
5.1.2.  Obligātās veselības pārbaudes    20
5.1.3.  Darbinieku personīgās higiēnas nozīme un noteikumi    21
5.1.4.  Valsts sanitārā inspekcija    22
6.  Secinājumi    24
8.  Izmantotā literatūra    25
Darba fragmentsAizvērt

Prakses atskaite tika rakstīta, pamatojoties uz izieto triju mēnešu garo praksi Itālijā, viesnīcā “Bellevue”.
Dotās prakses atskaites mērķis ir izanalizēt uzņēmuma organizatorisko struktūru: darbā ir uzskaitīti viesnīcā esošo struktūrvienību dienesti, strādājošo skaits un to pienākumi. Strādājot par bārmeni – viesmīli dotajā uzņēmumā – spēju ne vien teorētiski, bet arī no praktiskā viedokļa izanalizēt pienākumus un atbildību katram amatam atsevišķi.
Papildus atskaitei, darbā ir iekļauts individuālais uzdevums, kurā apskatīju sanitāri higiēniskās prasības kā pašā ēdināšanas uzņēmumā, tā arī strādājošo personīgās higiēnas kontrole.
Prakses atskaite ļāva nostiprināt manas – prakses laikā iegūtās – zināšanas un sasaistīt tās ar teorētiskām, pimēram, amatu raksturojums.…

Atlants